Servicii

Împreună pentru un eveniment reușit!

Interpretul Stefan Enasel Romascanul – unul din cei mai îndrăgiți interpreți din România !

De ce Stefan Enasel Romascanul Band pentru succesul evenimentul tău?

Stefan Enasel Romascanul Band  creează și susține show-uri muzicale pentru toată gama de evenimente private (nunți, cumetrii, aniversări, petreceri corporate) dar și evenimente publice în aer liber. Suntem una dintre formațiile cele mai căutate și mai cunoscute la nivel național, având la ora actuală un portofoliu de clienți din toate zonele țării și nu numai. Am avut plăcerea să participăm la evenimente private și peste hotare.

Repertoriul nostru este foarte variat: muzică populară, de petrecere, muzică ușoară internațională, latino, dance, șlagăre românești, grecească, machedonească și lista poate continua. Toate acestea fac succesul unei petreceri reușite garantate 100% de Stefan Enasel Romascanul Band.

Având un număr mare de evenimente pe an și mii de oameni mulțumiți de prestația noastră, rămânem în continuare în topul preferințelor românilor! De aceea, îți putem garanta succesul evenimentului tău, bucurându-te doar alături de noi.

Hai să ne distrăm împreună!

 

Ștefan Enășel Romașcanul Band 

 De ce suntem formația perfectă pentru tine?

Vrei să nu îți faci griji pentru evenimentul tău?

 
 

Vrei o nuntă de poveste? Vrei ca nunta ta sa fie de vis? Acum știi ce ai de făcut! Nu spunem că suntem singurii dar suntem cu siguranță printre cei mai buni din România atunci când vine vorba de muzică. Tot ceea ce îți putem spune e că ÎȚI GARANTĂM reușita evenimentului tău!

Vrei ca ringul de dans să fie arhiplin iar invitații tăi să danseze și să se distreze la maxim? Nimic nu ne poate motiva mai mult decât pasiunea pentru muzică și pasiunea pentru nunți, cumătrii și petreceri private, corporate și concerte.

Dacă și tu dorești o formație de muzică plină de talent și dăruire, atunci nu mai sta pe gânduri, dă-ne de veste și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Nu uita, muzica este limba pe care o vorbește toată omenirea!

Vrei o nuntă ca-n povești?

Cu siguranță îți dorești ca nunta ta să fie una de neuitat. Atât pentru tine cât și pentru invitații tăi. De aceea ai nevoie de o formație de nuntă așa cum ai visat dintotdeauna.

Ce ne remarcă făță de alte formații?

 
 
  • Muzicieni profesioniști – toți membrii  sunt absolvenții marilor școli de artă din România

  • Implicați în evenimentul tău – fiecare dintre noi dă tot ce e mai bun pentru ca tu și invitații tăi să vă distrați la superlativ

  • Profesionalism – Tratăm fiecare eveniment ca fiind unic, de aceea, suntem cheia succesului pentru tine

 
 

Dacă și tu dorești o nuntă de poveste atunci știi ce ai de făcut! Dă-ne de știre și ai o ofertă de nerefuzat!

     

Ștefan Enășel Romașcanul Band

Succesul petrecerii dumneavoastră

Contact:

0762 085 102 / 0762 674 781

Alegerea vă caracterizează !

 

 Având în componență cele mai plăcute instrumente muzicale: saxofon, vioară, trompetă, orgă cu aranjamente orchestrale live, instrumente de percuție, alături de doi soliști profesioniști, formația abordează orice stil muzical după specificul fiecărei zone și cerințele dumneavoastră, de la Muzică Clasică și Café-Concert la Muzica Dance, Latino, Pop, Jazz&Blues, Evergreen, Ethnic și Muzică Tradițională Românească, Ștefan Enășel Romașcanul Band poate fi considerată orchestra ideală. Aceasta a apărut datorită pasiunii pentru muzică, educației de specialitate și dorinței de a promova calitatea și valoarea în muzică.

Ea reprezintă dinamismul, prin programele muzicale interactive având o sonoritate modernă, conferind o atmosferă de show - plină de energie - sau una elegantă și plină de rafinament în același timp.

Ștefan Enășel Romașcanul Band este formată din muzicieni profesioniști cu studii superioare de specialitate, soliști – instrumentiști ai unor ansambluri vocal-instrumentale recunoscute pe plan național și internațional. De-a lungul timpului, am avut onoarea și plăcerea de a cânta în diferite ipostaze, atât în cadrul unor evenimente publice cât și private. Oriunde am concertat, în țară sau străinătate, prestanța a fost una de succes, primind aprecieri constante și unanime.

Datorită experienței și colaborărilor cu nume cunoscute din muzica românească ușoară și populară, noi garantăm reusita petrecerilor dumneavoastră. Oferind consiliere gratuită pentru buna organizare a evenimentelor, vă oferim profesionalism astfel încât ele vor deveni în același timp spectacole de înaltă ținută artistică, sau, prilej de petrecere, dans și voie bună.

 Prețul unui eveniment diferă în fucție de data, locul, localitatea unde se va desfășura evenimentul, și durata prestației. Vă rugăm respectuos să nu ne solicitați oferta de preț pe e-mail, messenger sau telefonic. In funcție de serviciile alese, prețurile se stabilesc de comun acord după o întâlnire prealabilă. Excepție fac cei care sunt la distanțe foarte mari sau în străinătate.

 

  

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la telefon:

0762 085 102 / 0762 674 781

Vă asigurăm că prețurile sunt foarte avantajoase !

La noi veți găsi întotdeauna: SERIOZITATE, CALITATE, PROFESIONALISM!